Om Oss

Firemon.se är en komplett leverantör av insekter. Vi arbetar  långsiktigt och odlar mycket av våra insekter själva,  kvalitet är mycket viktigt för oss. Vi använder bara ekologiskt odlad mat till våra insekter.

 

 

 

Köpinformation
Allmänt
Firemon säljer på www.firemon.se insekter och reptiltillbehör till företag och privatpersoner i Sverige.

Vi reserverar oss för eventuella fel i artikelinformationen och förbehåller oss rätten till prisändringar utan föregående avisering. Genomförd beställning innebär att du samtycker till att namn och företagsuppgifter/personuppgifter registreras i vårt kundregister.

Beställning och leverans
En beställning via internet är normalt sett genomförd när du fått en orderbekräftelse från oss – förutsatt att en giltig e-postadress lämnats. I annat fall är beställningen genomförd så snart den registrerats i vårt order-/lager-/faktureringssystem.

Normalt sett skickas era ordar måndagar och onsdagar.

Vi levererar till adresser i Sverige. Alternativt kan man hämta sin order på vårt hämtlager i Västerhaninge söder om Sthlm. Vid upphämtning ska varan vara betald eller betalas med kort på plats.
Vi tar EJ emot kontanter på vårt hämtlager utan endast kortbetalningar

Priser
Priserna på våra artiklar anges i svenska kronor, inklusive moms. Vi förbehåller oss rätten att ändra priserna på www.firemon.se utan föregående avisering.

Frakt
Fraktavgiften vid beställning är 60 kronor per beställningstillfälle oavsett antal artiklar som ingår i beställningen. Vi tar inte ut några fakturerings- eller serviceavgifter. På vintern har vi lagt till 20 kronor för vinterpaketering, så att era insekter kommer fram levande.

Kunduppgifter
För att handla hos oss måste du ange uppgifter i samtliga fält som är obligatoriska vid kundregistreringen. Vid felaktig e-postadress kan vi inte skicka någon orderbekräftelse och vi kan inte meddela dig eventuella leveransförseningar eller om någon del av din beställning inte kan levereras. Varje gång du lägger en ny beställning hos oss bör du kontrollera att de angivna adressuppgifterna är aktuella.

De personuppgifter du lämnar till oss används för orderhantering, fakturering, information, och annat som syftar till att vår tjänst ska fungera så bra som möjligt. Vi säljer inte e-postadresser eller andra kunduppgifter till andra företag.

Ångerrätt och retur
Eventuella returer av produkter ska godkännas i förväg. Kontakta oss på order@firemon.se för information. Eventuellt returporto betalas av kunden. insekter kan inte returneras.

Reklamation
För att reklamera en felaktig eller defekt artikel ber vi dig kontakta vår kundtjänst omgående på order@firemon.se.

Företagsinformation

Firemon AB
C/O KontorsKliniken AB
Box 1218
14125 Huddinge

 

 

Vårt organisationsnr: 559001-8882
Vårt bankgironummer: 473-3382